10 Ocak 2012 Salı

Opcektif

Bunu bazı fenerliler hiç üzerine alınmasın, ki fenerlilerin çoğunluğuna tekabül eder bu. Bir kısmı üzerine alınsın acaba ben bunu yapıyor muyum diye bir bakmak için sadece. Kalan o küçük kısmı da altına alınsın ki zira bu subjektif bakış açısına sahip olan adamlar bunlar. Sen Galatasaray'ın basketbolda geçen yıl yaptığı forma mallığına resmi sitenden 'Olayın takipçisiyiz' diyorsun, sonra ondan fazla maçta şike yaptığın iddiaları ortada dolanırken 'Bugün bize, yarın size olur destek verin' mealinde şeyler geveliyorsun. Öyle değil işte sayın abim. Esas dün bizeydi sayın abim, dün bizeydi ve sen destek vermeyip ordan prim yapmaya çalıştın. İşte bugün size ve destek beklememen laızm kimseden. Yarın da bir başkasına olur artık, belki de yine bize bilemem.

İşte bazı fenerlilerin bu körlüklerini, geride daha önce yaptıklarına hiç bakmamalarını, kendini takımını savunma sevdasında sanıp da saçmalamalarını anlamıyorum ben. Galatasayar - İBB maçındaki kırmızıya tantana yapıyorsun, sarı kart bile verilmeyebilir diye, ki burda neden kırmızı kart gösterildiğini paylaştık resmiyle. Dün Kerim atılıyor benzer birşeyden, ahlak diyebir durum varsa sende ya bizim maçta tantana yapmasaydın, ya da dün akşam da söyleseydin 'ya evet Kerim atılmayabilirdi' diye.

Birisi tutarsız bir geyiği başlatıyor. Bizi doğruyorlar diye. Etraftaki tüm kart ve penaltılarla ilgileniyor ama kendisine yapılınca aynen fıs. Konuşsana sayın abim. Fotoğraftaki hareketi 15. dakikada yapan Alex o maçta iki asist yapıp maçı çevirdi. Deli gibi bastıran Antep 15. dakikada on kişi kalan sen olsaydın ne yapardı takımın? Adam agibi adam diye vik vik konuşulan abilerimiz bunu da söylesinler.

Hiç yorum yok: