18 Şubat 2013 Pazartesi

Onur Kıvrak

Adı Galatasaray'la anıldığında çok olumlu baktığım bir adamdır Onur Kıvrak. Hatta Bu sezon sonunda hazır para ediyorken Muslera'yı satıp kendisini transfer etmemiz gerektiğini düşünüyordum, bu fikrim hala geçerli, Onur bir yanlış hareket yaptı diye eleştiriye boğulmaması gereken bir adam.

Dünkü pozisyon için umarım sonrasında gidip arkadaşından özür dilemiştir. Bamba kendi kalesine gol atıyor. Sonra yerdeki Onur'u kaldırmak için elini uzattığında Onur şu fotoğrafta gördüğünüz gibi hiç Bamba'ya bakmadan ayağa kendi kalkıyor. Arkadaşının elini tutmuyor yani. Maçın devre arası gelmeden, ilahi adalet misali yine alakasız, gol olma ihtimali düşük bir şut; yine Bamba'ya çarpıp gol oluyor. İnternette okuduğum bazı yorumlara göre Onur burada arkadaşının elini sıksaydı ikinci golü de o şekilde yemezdi.

Kendisinin çizdiği profil özgüven patlaması yaşaması akabinde böyle dötü kalkacak bir adam olabilmesi yönüne düşünmemi engelliyor. Ama Onur'un Bamba'yı seyircinin saldırılarına maruz bırakacağını, maçın kalan süresi için arkadaşının motivasyonunu mahvedeceğini bilmesi gerekirdi. Umarım özür dileyerek telafi eder.

Hiç yorum yok: