8 Eylül 2012 Cumartesi

Leziz

Anlamak gerçekten imkansız. 25 şehit var ortada ve bu askerlerin şehit olmasının sebebi de bir sürü dev ihmaller. Bir aylık askere, üç gündür o kışlada olan askere bomba sayımı yaptırmalar, gece yarısı sanki savaşa girecekmişiz gibi sayım yapmalar, cumhuriyet tarihi kadar eski bombalar.

Şu anki şirketimde herhangi bir donanımı kime verdiğimi düşüne düşüne uykularım kaçıyor bazen. Kıçı kırık bir işin stresinden iki yılda saçlarım sakallarım beyazladı, iki yıldır saçlarım her akşam yıkayacağım kadar yağlanıyor, ağzımın içinde yaralar çıkıyor vs vs. Hele bir de böyle bir vebalin altında kalsam ya kederden ölürdüm ya delirirdim herhalde.

Gelgelelim paşamız patlamanın olduğu kışlaya giderken Afyon valiliğini ziyaret ediyor ve kendisine plaket, halı malı gibi birtakım hediyeler sunuluyor. Her hediyede pozlar verilip fotoğraflar da çektirilmiş. Şimdi sırası değil kalıbına uygun durumuna uygun bir durumda, konuyla hiç alakası olmayan insanlar bile konser doğun günü kutlaması gibi etkinliklerini yapmazken, paşamızın yaptığı gerçekten takdire şayan. Her bünye kaldıramaz bunu.

Hiç yorum yok: