11 Ağustos 2012 Cumartesi

Metrobüs Sikkoları

Geçen akşam saat 10 sularında Kadıköy'den bir bayanla metrobüse bindik. Aracın ikinci kapısından girdik ve oradaki ayakta durulan büyük boşlukta üç kişiydik. Bu bayanın önünde bir yaşından küçük bir bebek vardı bu asılı tutan aparatla kadınceyizin göğsüne kafasını yaslamış duruyordu yavrucak. Kadının elinde ise bebek çantası vardı, hani bez mez mama bulundurulan. Araç hareket ederken, biz da ayakta konuşlandık boş yerlere.

Gelgelelim sonradan saydığım üzere tam 13 tane kalıbını siktiğimin şerefsizi kah camdan dağlara taşlara bakarak, kah önüne bakarak, kah kendi arasında muhabbet ederek bu kadına yer vermediler. Bir ara bir yer boşaldı ve 2 metrekare sırtı olan hayvan oğlu hayvanın biri deparla gidip oturdu. Gözlerinin içine bakıyorum ibnelerin, biri de üstüne alınmıyor.

Velhasılı kelam, o bayan tam 19 dakikalık bir metrobüs yolculuğu yaptı o haliyle. Bu saydığım 13+1 götveren dallama ise erkek diye dolanıyorlar ortada. Tek tek hepinize en güçlü fakyu dileklerimi iletiyorum götellalar sizi, insanlıktan çıkmış yavşak kansızlar. O rahatını bozmadığınız kötünüze kazık girsin inşallah.

(Not: O kadar küfüre rağmen hala rahatlamadım.)

Hiç yorum yok: