21 Aralık 2011 Çarşamba

Vicut

62 yaşındasın ve Sivas'ta yaşıyorsun. İspanya'da yapılan ve 60 yaş üstü sporcuların katıldığı bir vücut geliştirme şampiyonası var. Nerden haberin olduyu geçtim katılıyorsun, ve dördüncü oluyorsun. Yüzünü boyamak yasakmış şampiyonada, sen bilmediğinden boyamışsın ve bu yüzden iki puanını kırıyorlar. Kırmasalar belki daha da yukardasın. Senin mantalitene de sana da bin kere helal olsun Abdülbaki abi.


VALİLİKTE VÜCUT ŞOV

Sivaslı 62 yaşındaki Abdulbaki Köseahmetoğlu, Vali Kolat'ı ziyaretinde vücut gösterisi yaptı.

İSPANYA’da düzenlenen Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’nda 60 yaş üzeri kategorisinde dünya 4’üncüsü olan Sivaslı 62 yaşındaki Abdulbaki Köseahmetoğlu, ValiAli Kolat’ı ziyaret etti. Köseahmetoğlu, burada vücut gösterisi de yaptı.

İspanya’nın başkenti Madrid’te 25-28 Kasım terihleri arasında düzenlenen Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’na katılan 3 çocuk babası Abdulbaki Köseahmetoğlu, 60 yaş üzeri kategorisinde dünya 4’üncüsü oldu. Memleketi Sivas’a dönen Köseahmetoğlu kazandığı kupa ile birlikte Vali Ali Kolat’ı makamında ziyeret etti. Yarışmadan ve çalışmalarından bahseden Köseahmetoğlu daha sonra Vali Kolat’ın isteği üzerine makamda kıyafetlerini çıkararak vücut şovu yaptı. Geliştirdiği vücudu ile dikkat çeken Köseahmetoğlu şampiyonaya hazırlandığı 6 ay süresince beslenmesine çok dikkat ettiğini ve bu sürede 56 teneke patates ile günde 15 yumurta ve 8 tavuk göğsü yediğini belirtti.

Köseahmetoğlu’nun vücudunu gören Vali Kolat, spor yapmanın öneminden bahsederek kendisinin de spor yapmak istediğini söyledi. Kolat, başarısından dolayı tebrik ettiği Köseahmetoğlu’nu Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Hiç yorum yok: