21 Ekim 2012 Pazar

Kilo vermek

Şu anki ivmeyle benden bir b.k olmayacağını kesin olarak anlamış bulunuyorum. Mangal yapıyorsun abi, on kanat, altı nagıt ve iki de but yiyorsun, öncesinde de iki tabak menemen.

Peki sen nasıl bir danasın Kamil, nasıl gidecek bu kilo? Daha önce ne güzel kararlar aldın, üç beş gün uyguladın kaldı öyle. Verdin mi tak diye veriyorsun kiloları, kendine gel yibina. Gazlı içeceklere, fest fuda, günlük çay kahveye, akşam yemeğine dikkat et artık. Hiç mi vicdan azabı duymuyorsun? Ma milleti Fakingım Sarayı'nda kahvaltıya göndermeyi biliyorsun, ee nasıl olacak sana ne demeli peki allahın kamili.

Kilo verme konusunda yarın milattır senin için. Seven böyle de sever, beğenen böyle de beğenir elbet; peşinden koşan sürüyle kız var, millet sıraya girmiş gözünün içine bakıyor ben de görüyorum; azıcık bir antremanla Spartaküs dizisinde oynarsın farkındayım; ama savunma mekanizması geliştirme artık öyle. (Burdan sonrası bağırarak söylenecektir.) Sen o kiloyu vereceksin kardeşim, sağlığın için ... kendin için ... süt için.

Hiç yorum yok: