16 Ekim 2012 Salı

Fakyu

Yazının anafikri: Resmin büyük hali çok güzel tıklayın görün.

Yazı: Toplu taşıma araçlarından, özellikle de metrobüsten iner inmez; o araçtan onlarca insanın olduğu kalabalıkta sanki hıre her varmış gibi hemen sigarasına dadanan, dumanını püfür püfür diğer insanlara üfleyen, kendi keyfi için diğer insanların zehirlenmesini zerre iplemeyen kamil sürüsü. Bu fakyu sizlere gelsin sevgili dostlarım.

3 yorum:

mustafa levent dedi ki...

sen inenleri diyosun hocam birde şöyle bişey var; duragta cıgarasını tüttüren vatandaş araç gelince attığı gibi otobüse biniyor herif leş gibi kokuyor birde dumanın bir miktarınıda içerde üflüyorya! yanıbaşındaysanız ininceye kadar çekeceğiniz var demektir. bence bu daha kötü (içici olduğum halde bu durumdan rahatsızım)

Kamil Güğüm dedi ki...

Hocam süper tespit. Ben de tilt oluyorum bahsettiğin konuya, ama yazıyı yazarken atlamışım.

Adsız dedi ki...

Okurken utandım valla, zira karşıda çalışan bi arkadaşımı ziyarete giderken uzun metrobüs yolculugundan sonra ben de iner inmez sigara yakmıştım.. Hatta aktarma yaparken zaman kaybı olmasın diye sigaramı çantamdan metrobüste çıkarmıştım o derece yani :)) Bu yazıyı okuduktan sonra sigarayı bırakma kararı aldım. Evet evet bayramdan sonra bırakayım ben bu zıkkımı :))