16 Mayıs 2012 Çarşamba

Arka Sıradakiler

Bir ara bizim arkadaşlar oynuyor diye bakıyordum bu diziye. Nasıl şükela bir hikaye böyle, işte bunlar asi çucuklar zengin çücüklerine kerşiler felan. Aksiyon her daim zirvede, romantik tipitipler de var dehşetcengiz aşklar dönüyor ortalıkta, gizemli puslu olaylar da dönüyor arada. İşte kimliği belirsiz yauuşağın biri millete musallat oluyor falan filan ve de FELANNNN.

Neyse geçen kanallar arasında zaplarken TNT'de denk geldim diziye. Sadece bir adet kare gördüm ve yetti. Dizide daha önce kaçırılan, taciz edilen, aynı anda minimum 9 erkeğin aşık olduğu, Türk milli su balesi takımı kaptanı, peşine düşülen, helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştiren, kaybolan, hafızasını yitiren, on kaplan gücündeki vs vs esas kız bu sefer de tekerlekli sandalyedeydi.

Benim canım ablacım. Öl lan artık, öl lan öl. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLLLL Öl de bitsin dizi ya. Biriniz ölün lan. Bitmiyor abi, aynı tipitipler aynı tiplemelerle ekranda bin bölümdür, bir tanesi bile ölmedi ipnelerin ya. Hem kendilerine yazık ediyolar, hem de o ekipte yönetmenlik yapan hocamıza ya. Tamam çok da problem değil, dizilerin lastik gibi uzamasına alışkınız sonuçta, ama burda eski hocam ada var arada. Köreliyor adamcağız.

Hiç yorum yok: