18 Ekim 2010 Pazartesi

Mal seyirci

Dün Spartacus dizisi bitti cnbce kanalında. Zaten intörnetten indirdiğim ve önceden izlediğim bir mevzuyu izledim. İşte iki gladyatör toparlanıp uzun gladyötere dalıyorlar filan filan. Bölümün sonlarına doğru gördük ki bu amarigan filmlerinde ringde, arenada dövüş izleyen seyirci profili mal ötesi. Hemen akabinde "cnbce'nin kendi dizilerini zikmesi" politikasının bir aktivitesi olarak e2'de de yine aynı bölüm başladı. Tekrar aynı mal topluluğunu, malafat kokteylini izleme fırsatım oldu.


Şimdi Spartaküs'le Crixus benden bile yarım metre uzun olan bir abiyle ikiye bir kapışacaklar. Önceki maçta Spartaküs ölmedi diye bu ipneler güruhu maçın girişinde Spartaküs anons edilince yuhalıyorlar. Crixus geliyor sevgi gösterisi yapıyollar filan. bu ikisi yanyana yarmaya karşı kapışacaklar. Sen birini alkışlayıp birini yuhalıyorsun; gayet mantıksız.

Neyse efenim, bu yarma abi Crixus'un ağzını burnunu kırıyor, her tarafını kesip doğruyor. Akabinde de Spartaküs abimiz yarmayı diziyi sevenleri coştura coştura, kafasını vicudundan ayırmak suretiyle öldürüyor.

Arenayı dolduran, hepsinin IQ'sunu toplasak beş rakamına ulaşamayacağımız binlerce insan napıyor biliyor musunuz? Kollarından tutulup sürüklenerek götürülen Crixus'a üzülen yok ipnelerden. Bu sefer maçın başında, üstüne taş maş attıkları Spartaküs'e tezahürat yapıyorlar filan. Bir de böyle tempo tutup "spaatıkıs ... spaatıkıs" diyorlar. Ulan Allah belanızı versin kaypak ibneler, karaktersiz yavşaklar.

Rocky 4'te de vardı bu en aklıma gelen. Nerde bir ringli, arenalı film varsa vardır kesin. Belki Benhur gibi eski filmlerde yoktur. Neyse işte böyle karaktersiz olmamak lazım.

Hiç yorum yok: