5 Aralık 2012 Çarşamba

2 Aralık maçı

Takımlar
Gökhan- Erdinç- Furkan- Mehmet K- Berkay- Halil- Emre
Ufuk- Mehmetcan- Mehmet P- Özgür- Murat- Erdinç- Fatih

Skor
12-8 gibi birşey olması lazım

Anektodlar
  • Maç öncesinde yaşı 30'un üzerinde olan iki elamanı karşı takıma vererek kendince maçı kafasında garantileyen Gökhan başkan ecel terleri döktüğü maçı zar zor kazandı. Maç içinde cüssesini kullanarak türlü varyasyonlar yapan başkan, bir pozisyonda, cüssesine herkesten çok güvenen Özgür'ün de eline vermekten geri kalmadı.
  • Bal yapan arı Berkay görüp görmediği her pozisyonla ilgili olarak yorum yapmaktan çekinmedi. Kendisinin halı saha tarihimizi -afedersin- ziken adma olarak bilinen Attakante'ye benzetilmesi üzerine "Bundan şeref duyarım" dedi. Berkay güzel futbolunu asistlerle süsledi.
  • Bal yapmayan arı Erdinç, güzel olmayan futbolunu süsleyecek birşey bulamayınca evden getirdiği yılbaşı süslerini üzerine yapıştırdı. Güçlü fiziğinin hakkını veremeyen Erdinç'in neden formasının altına kazak giydiği bir türlü anlaşılamadı.
  • Fener forması giyen Halil hiçbir çirkeflik, para teklifi, siz hepiniz ben tek muhabbeti yapmadan maçı tamamladı ve o formanın hakkını veremedi.
  • Biblo adam Furkan'ı ölmemesi için kimse tutmuyor. Birşey olur diye kimse kendisine bulaşmayınca rahat rahat oynayıp paslarını attı.
  • Mehmet Kalafat geçen haftayı mumla arattı. Mehmet'e kimsenin müdahalesine gerek kalmadan sadece kale ile kendi arasında durulması ile verimi sıfıra yaklaştı. Hırsla atladığı bir topta haksız yere Özgür'e "Aaaa itiyosun düşücem ama" diye ilkokul iki cümleleriyle artizlenen Mehmet, önce Murat'ın sonra da Erinç'in faul olmadığını belirtmesiyle hafiften morararak maçı tamamladı. Kendisinin metan gazıyla çalıştığı tescillenmiş oldu.
  • Emre kardeşimiz soyadının hakkını verdi. Bir de halısaha ayakkabısıyla oynasa neler yapacağını tahmin bile edemiyoruz artık. Verimli futbolu, fuleli koşuları, kirliden öteye geçmiş sakalı, sakin tavırlarıyla meşhur Emre gönüllere taht kurmaya devam ediyor.
  • Maçtan önce "hepinizden iki kilometre fazla koşucam" diyen Mehmetcan (rahat batıyor mu böyle saçma iddialara giriyorsun durduk yerde o da ayrı bir konu ya) bildiğin göt oldu. Maçtan sonra gerçekten de herkesten çok koştuğunu iddia edince, hem kendi hem karşı takımdaki herkesin ohannesburg demesiyle geri bas yapıp haddini bildi.
  • Geçen hafta oynadığı afedersin yarak gibi futboldan sonra bu hafta kendi boktan ortalaması göz önünde tutulduğunda baya iyi oynayan Özgür, götünü toparladığının sinyallerini verdi. Fatih'in kazayla yaptığı asisti tamamlayan ve iki kişiyi çalımlayarak uzaktan şık bir gol atan Özgür bir maç iyi oynayarak önümüzdeki iki yıl boyunca kötü oynayacağını belirtmiş oldu.
  • Mehmet Pospor devyarasa fiziğinin hakkını veremedi. İkili mücadelelerde rakipleri ölmesin diye topa fazla basmayan Mehmet, topların çoğunu rakibe verdi. Maç içinde sık sık Mehmetcan'la tartışan Mehmet maç sonunda yumruklarla kendisine saldırdı.
  • Her hafta "bu hafta param yok benim yerime de versene yeaav" diyen Kayserili biraderimiz Erinç, hemşerisi Ömer'le kapışma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Maça ortada başlayarak, maçın başlarında ayağını deneyeceğini ve buna göre tüm maç kalede duracağını söyleyen Erinç, ilk aldığı topla ta Beylikdüzü'nden abanınca az daha kendi bacağıyla bacak omuza yapan ilk insan olarak tarihe geçecekti.
  • Haftanın golünü atan Murat biraderimiz kadrodaki kazma arkadaşlarının kurbanı oldu. Dino Özgür ve Ufuk; koşmayan bir Mehmetcan, kavgacı bir Mehmet Pospor ve üstüne de üstlük bir de Kayserili Erinç. Murat kardeşamps zorladı, kendini yırttı ama bir yere kadar sevgili dostlar. Bal yapmak için arı gibi çalıştı ama günün sonunda kadro sebebiyle tek yapabildiği gül reçeliydi.
  • Atom karınca Fatih için ne denir çok bilemiyoruz. Götü dahil her yeriyle atak kestiği karşılaşmada yaptığı her hareket takımına fayda olarak geri döndü Fatih'in. Hep faydalıydı, takım atakta kendisi kaledeyken bile telefonla hayır kurumlarına para mara bağışlıyordu yani her saniyeyi iyi işler yaparak geçirdi.
  • Bir maç alındığında, dehşetcengiz bir sıkıntı yoksa beni yazın abi diyen Ufuk biladerimiz çok koştu çok didindi ama çoğunluğun tanımadığı genç subaylardan olan kadroya karşı, döte kadrosunun ağzına sıçtığı maçlardaki kadar iş yapamadı. Yine de güzel goller izledik kendisinden Bir iki maç sonra, ekibe biraz daha alışınca kendisinin daha fazla gol şandellemesini bekliyoruz.


Hiç yorum yok: