31 Temmuz 2013 Çarşamba

Tivıtır-4


121) cemaat hakan fidan olayında tavrını net olarak ortaya koydu.medyası ile yüklend.tayyip by tv'lere çıktı "hedef benim" dedi

122) çözüm sürecini (adı bir kaç kez değişti) "güzel şeyler olacak" diyen sayın gül'dü.o başlattı.ama,sn.gül'e bilgi bile verilmiyor.

123) artık gizlemeye gerek yok.ortada yok farz edilen bir cumhurbaşkanı var.tek adamlığına abd'de tarafından son verilen tayyip bey var.

124)tayyip bey ve yakın çevresi "dış güçler"den bahsediyor."yedirmeyiz" diyorlar.bu dış güçler kimse açıklasınlar bilelim.

125) tayyip bey sn.gül'ü siyasetin dışına itmek için; başkanlık,yarı başkanlık,bir kaç maddelik anayasa vs.bunlar boş işler.

126)dedim ya, ak parti kendi içinde koalisyon.önümüzde üç seçim var.belediye,cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri.bu kaderi belirler.

***127) son 12 gündür yaşanan ve masum bir gençliğin başlattığı gezi parkı olayı sivil bir direniş olarak tüm türkiye'ye yayıldı.

128) sayın cumhurbaşkanı ve tayyip beyin bu olaylar karşısındaki tutumu gayet net.cumhurbaşkanı "masum hak arayışı"olarak görüyor.

129)tayyip bey ise gezi parkı olayını "bir kaç çapulcu" nun işi."yol ver gidelim,taksim'i ezelim" sloganları ile yürüyor.halkla inatlaşıyor.

130) tayyip bey alel acele bu mitingleri kime karşı yapıyor? meydanlardaki gençlere karşı mı? hayır.bunu iyi düşünün.mesele başka.

***131) tayyip bey son iki yıldır çizdiği profil.abd,ab,arap ülkeleri liderlerini,israili,iran'ı,rusya'yı çok rahatsız etti.karar verildi.

132)ak partili arkadaşlar "dış güçler" düyor ya,hepsini saydım.suriye'yi unuttum.suriye kendi derdi ile meşgul.hedef gezi parkı değil.

132)"bu dış güçlerin işi .tayyip beyi yedirmeyiz"diyenler dış güçleri açıkladım.gezi parkı ve kuğulu parktakiler mi sizi yiyecek?:))

133) sevgili ak parti'liler bu dış güçleri tayyip bey kendi yanlış politikaları ile meydana getirdi.hepsinden arka arkaya kınama geliyor

134) tayyip bey için gezi parkı olayını yatıştırmak zor değildi.bunu yapardı.asıl meseleyi biliyor.dünya kamuoyunda hızla güç kaybediyor.

135)türkiye siyaseti-ekonomisi kırılgandır.göreceli başarılarlar, tek adamlık yapamazsınız.dini-milli duyguları kullanmak da bir yere kadar

140)türkiye'de bunlar yaşanırken,tayyip beyin cumhurbaşkanı ile konuşması gerekmezmiydi? arınç gitti görüştü özür diledi.özürün tersi oluyor

141)ana muhalefet lideri,diğer partiler,kişiler, barolar birliği başkanı metin feyzioğlu vs.cumhurbaşkanı ile görüştü.

142)sayın cumhurbaşkanı ile görüşenler cumhurbaşkanı'nın tutumunu doğru bulduklarını ve desteklediklerini açıkladılar.bunun bir izahı olmalı

***143)sayın başbakan;size karşı görüşü olan hiç mi olmayacak?%50'ye yapmadığınız hakaret kalmadı.ağzınızdan çıkan kanun!bu nasıl şey?

144)sayın başbakan; hatırlıyormusunuz?ab'den gün almak için çırpınıyordunuz.mecliste "zina" görüşülüyordu.ab,0'den arayıp iptal ettirdiniz.

145)sayın başbakan;hatırlıyormusunuz?ab'den gün aldınız.melih aynen dün yaptığı gibi size karşılama yaptı.açık otobüste ab fatihi diye

146)sayın başbakan;bu halkın ne çapulculuğu,ne ayyaşlığı,ne ahlaksızlığı vs. kaldı.hergün saatlerce tv'lerdesiniz.herkesi tehdit ediyorsunuz

147)sayın başbakan;size karşı yazı yazacak kimse bırakmadınız.sabah-atv satışı faciaydı.bu yetmedi show,sky,akşam ihalesiz verildi.

***148)sayın başbakan;halk korku eşiğini aştı.üzerlerine ateş açtırsanız dahi meydanlardan çekilmeyecekler.siz sakin olun ve miting yapmayın

149)sayın başbakan;sayın cumhurbaşkanı ile oturup konuşun.cumhurbaşkanı devletin-millettin varlığı ve birliğini temsil ediyor.

150)sayın başbakan;milletvekillerinizi 3 dönem yaptınız hadi evinize.cumhurbaşkanını da yok farz etmeniz yanlış.siz köşke diğerleri eve.

151)sayın başbakan;siz dünyada gerçekten büyük itibar kaybettiniz.başkanlık,tek adamlığı falan bırakın.sayın a.gül ile oturup konuşun.

152)sayın başbakan;sayın gül ile partiyi beraber kurdunuz.şimdi "bu parti benim" demenizin anlamı yok.konuşun ve çözün.halkı germeyin.

153)sayın başbakan;siz de epey tecrübe kazandınız.şu an sayın a.gül'den daha deneyimli, donanımlı devlet adamımız yok.yok sayamazsınız.

154)cumhurbaşkanı olma gibi bir arzunuz varsa, yol bu değil.sayın a.gül de ak parti'nin akli selim siyasetçileri de türkiye'ye lazım.

155)meydanlar kalabalıklar toplarım.dünyaya gücümü göstereceğim.fikrini size kim verdiyse yanlış.diğer partiler cumhurbaşkanınına güveniyor.

156) meydanlardakilerin temsilcileri ile görüşürüm.kim bu temsilciler?seçtiğiniz akil insanlar gibi mi olacak.bunu 90 kuşağı gençlik yemez.

157) sizin bakanlarınız, milletvekilleriniz de rahatsız.fikirlerini söyleyemiyorlar.ama,bize konuşuyorlar.kendinizi kandırmayı bırakın.

158)son olarak;sayın cumhurbaşkanı ile bir araya gelin.sorunu suhuletle çözün.sayın cumhurbaşkanı buna hazır.bu gençlere de kıymayın.

159)yazacak yerimiz omadığı için bu platformu kullanıyoruz.keşke daha çok yazan- çizen insanımız olsaydı.böyle bir basınımız olsaydı!

160)burda herkesi memnun etmek mümkün değil.benimde öyle bir tarzım yok.kalbinini kırdıklarım olduysa özür dilerim.bunlar benim fikirlerim.

Hiç yorum yok: