9 Şubat 2012 Perşembe

Ne demek lazım

Allah denk getirmesin de olur da birgün bu adamla denk gelirseniz, ne dersiniz yüzüne karşı ne yaparsınız? Ya da ne demek ne yapmak lazım abi. Ne söylersek anlar bu adam yediği naneyi. Bir insan durması gereken yeri bu kadar mı bilmez arkadaş aklım almıyor. İşin şiddet kısmı hep aynı, bir de haberde demiyor mu "tartıştığı bedensel engelli eşi Ş.O.yu" diye iyice fıttırıyorum arkadaş ya. Nasıl bir insansın abi sen. Senden yarım metre uzun bir adam seni bıkmadan usanmadan saatlerce dövse, ne kadar kemiklerin varsa kırsa ne güzel olur bir bilebilsen.

Haberin Milliyet Linki

TECAVÜZ DE ETMİŞ

Çocuklarının gözü önünde kocası tarafından dövülüp işkence yapılan bedensel engelli kadına, tecavüz edildiği de ortaya çıktı

ADAPAZARI’nda tartıştığı bedensel engelli eşi Ş.O.’yu (30) keser sapıyla dövüp, üzerine kaynar su dökerek haşladığı suçlamasıyla tutuklanan Keramettin O.’nun (33), 13 yıllık eşine tecavüz ettiği de öne sürüldü.

Kaynar suyla 4 gün işkence Çocuklarının gözleri önünde eşi tarafından işkenceye uğrayan Ş.O., “Beni hastaneye götürmeyerek 4 gün boyunca evde tuttu. Komşularım şüphelenmeye başlayınca jandarmaya gitmek zorunda kaldı.

Ama onlara da ‘Saldırdılar’ diye yalan söylemiş” dedi. Ş.O.’nun ifadesinde, Keramettin O.’nun evde işkence yaptığı 4 gün içinde yaralı ve yanık halde iken kendisine tecavüz de ettiğini söylediği öğrenildi. Yakınlarına, eşinden boşanmak için dava açacağını söyleyen, vücudunda yanık oluşan ve kafasına aldığı darbelerin ardından ameliyat edilen talihsiz kadın İstanbul’a sevk edildi. Koca Keramettin O. ise cezaevine gönderildi.

Hiç yorum yok: