22 Şubat 2012 Çarşamba

Kim Ezik

Yıllardır, aynı tantanayı yapıyorsun. Yıllardır dediğim son yıllarda Aziz başkan parayı saçarak kulübü bir yerlere taşımaya çalıştığından beri. "Biz bize yeteriz, Biz en büyüğüz, Fenerbahçe Cumhuriyeti, Biz tek siz 17'niz vs vs" geyikleriyle kendine sıfat yüklemeleri yapıyorsun. (Gerçi ebenle tanıştırıldığın 14 Mayıs gibi facialardan sonra ana rahmine döner gibi İslamÇupi'nin malum sloganına dönüyorsun da o ayrı.) Sonra da senin şike yapıp yapmadığın konuşulurken Galatasaray'ın Sturm Graz maçından dem vurulmasını savunuyorsun.

Mal mısın oğlum sen? Cidden soruyorum yahu. Malsan eyvallah, ama değilsen niye mal gibi davranıyorusun? Hani sen ayrıydın apayrıydın, kulüpler üstüydün, cumhuriyettin. Anlatsana kendini, şike yapmadığını. 7 Kasım 2000 yılındaki maçta şike olduğunu söyleyecek kadar malsın eyvallah da, o zaman 16 Mayıs 2010 yılında oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçının da aynen şike olarak kabul etmen gerektiğini göremeyecek kadar kör müsün peki? Ne yazıkki körsün be kardeşim.

(Her gönderiye bir foto ekleme geleneğimizi sürdürelim ve bahsi geçen maçın olduğu dönemde Sturm Graz'da sağ-sol, defans-ortasaha-forvet farketmeden, kale hariç heryerde oynayabilen Markus Schopp'un resmini koyalım.)

Hiç yorum yok: