6 Ocak 2011 Perşembe

Culio transferi

Colin Kazım Richard'ı transfer etmek gibi, yetişkin bir tosun büyüklüğünde bir b.k yemiş olan Galatasaray'ımın transfer üstadları Culio adında Arjantinli bir oyuncuyu transfer etmişler. Basın forum vs birçok yerde genelde taraftarların burun kıvırdığını rakip takım taraftarlarının da maytap geçtiğini gördüm.

Şimdi güzel kardeşim (Cimbomlulara diyorum), sen geçen sene deli gibi transferler yaptın noldu, Elano, Melano, Keita filan? 7 milyon yüroya aldığın Elano'yu sırf gitsin diye 2,9 milyona sattın. Bu yıl Misimoviç'i aldın naptın? Alman Ligi'nde asist kralı olmuş bir adamı değerlendirebildin mi, yok. Lincoln yıldız değil miydi, bal gibi de yıldızdı. Onu da bir dövmediğin kalmıştı.

Sana gelen yıldızları çok iyi kullanmışsın gibi bir de beğenmiyorsun adamı. 2002'den bu yana naptın Şampiyonlar Ligi'nde? Geçen yıl 6 gol atmış Cluj takımı bu ligde. Culio da 4 asist 1 gol yapmış. 5 gole katkısı var demektir bu. Sen son yıllarda Avrupa'yı göremiyorsun. İki yıldır bu platformda çatır çatır oynayan adamı beğenmiyorsun. Bırak abi ya. Sen Rijkard'ı nasıl kovduğunu hatırla önce, Culio aşağıdaki fotoğraftaki pankartı hazırlatacak kadar sevilen bir adammış Cluj kulübünde.

En son örnek Misimoviç'in sorunları devam ederken, tarihinde bir sürü hayal kırıklığı yaratan, elinde patlamış yıldızın varken. Bir de bunların yanında Simoviç gibi, Mondragon gibi, Prekazi, Stumpf, Falco Götz, Adrian Ilie, Hagi gibi futbolcuların gelip gitmişken neyi beğenmiyorsun arkadaşım.

"Bugüne kadar hep kendi yıldızlarını yaratmışken beklentin nedir sevgili lavuk kardeşim?"

Hiç yorum yok: