16 Kasım 2011 Çarşamba

Darijo Srna

Bir futbolcu ha bire kendini yere atıyorsa, darbe almamışken darbe aldım triplerine giriyorsa, rakip kart görsün veya zaman geçsin fark etmez; art niyetli olarak bunu kullanıyorsa ne dersiniz. İyi topçuysa kiminin gözünde yine tolere edilebilir birşey oluyor bu yaptıkları. Kimisi kötü topçuysa eleştirebiliyor.

İyi ve vasat bir futbolcu olması farketmez bunu yapan adam bildiğin yavşaktır abi. İsterse takımımı namağlup şampiyon yapsın, sezonda yüz tane gol atsın. Ben takımımda böyle karaktersiz adam görmek istemem, gitsin kumda oynasın yavşak hacıkalkmaz.

Oynadığımız iki maçta da aynı teatral taktikleri yaptın hayvan seni. Hadi ilk maçı anlıyorum sineğin yağını çıkaracak durumdasın da, ikinci maçtaki halin nedir abi senin. İkinci yarı olmuş tur garanti artık. Karşında saldıran dehşet adamlar da yok; gencecik fitbolcülerimiz bir kısmı ilk kez giyiyorlar hatta milli formayı. Bu durumda bile sen hala haksız kazanacağın bir faul atışının, ya da haksız gösterilmesini sağlayacağın bir kartın peşindesin. Ohio'ya kadar yolun var, totoş seni.

Hiç yorum yok: